Ana içeriğe atla

arf

Lezzetin çıtır hali…

20.07.2017 - 10:50

“Önemli olan şube sayısı değil, çalışan şubelerin verimliliği…” diyen Çıtır Usta Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Külekçioğlu, “Bu bilinçte olan Çıtır Usta, tüm yatırımcılarını baş tacı eden, tüm ekibi ile onların daha çok kazanması için gerekli pazarlama ve eleman desteğini sağlayan ender firmalardandır…” dedi.

2003 yılında Türkiye’deki ilk restoranını Galeria AVM’de açarak sektöre giren Çıtır Usta, pide&kebap konseptli restoranlar ile hizmet  veren Türk mutfağının parlayan yıldızıdır. Sektörünün dinamiklerini çok iyi bilen Çıtır Usta, bu konudaki tecrübesiyle  kendi varlığını kısa sürede ispatladı ve sektörün güçlü bir markası haline gelerek, yaptığı atılım ve ürün çeşitliliği ile liderlik misyonunu üstlendi.
2003 yılından bu yana sürekli kendini geliştiren Çıtır Usta, 2012 yılında bin metrekaresi kırmızı ve beyaz et işleme tesisi olmak üzere toplamda 2 bin metrekarelik lojistik üssünü kurdu. Yaptığı yatırımlar ile sektörel olarak bağlı bulunduğu resmi kurum ve kuruşlar tarafından örnek tesis olarak kayıtlara geçen firma, üretim tesisinde tüm yarı mamullerini tek noktada üreterek bugün Türkiye başta olmak üzere, Fas ve Tacikistan’daki toplam 62 şubede müşterilerine ürünlerini aynı kalitede vermeyi başarıyor. 
Çıtır Usta Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Külekçioğlu, “Bugüne gelindiğinde işletme maliyetleri ve kira oranı olarak zorlaşan koşullarda Çıtır Usta yatırımcısını daha da mutlu edebilmek adına ürün kalitesinden asla taviz vermeden; Çıtır Usta Ekspress ve Çıtır Usta Full Konsept olarak 2 ayrı segmentte  yoluna devam ediyor. Bu anlamda firmanın yatırımcıları için daha ekonomik ve kar payı daha yüksek olan Çıtır Usta Ekspress modeli ön plana çıkarıyor. Pide ve kebap restoran konseptinde 72 çeşit ürünün bir sistem üzerinden aynı anda denetim ve kontrollerini çağın gerektirdiği şekilde yapan Çıtır Usta, bu anlamda  hizmet kalitesine vermiş olduğu önemi de ortaya koyarak sektöründe ciddi fark yaratıyor” dedi.  

“ÖNEMLİ OLAN ŞUBE SAYISI DEĞİL, ÇALIŞAN VERİMLİLİĞİ!”
“Önemli olan şube sayısı değil, çalışan şubelerin verimliliği…” diyen Külekçioğlu, “Bu bilinçte olan Çıtır Usta günümüzde biraz zorlu görünse de işine sadık, sistemin gerekliliklerini yerine getiren, tüm yatırımcılarını baş tacı eden, tüm ekibi ile onların daha çok kazanması için gerekli pazarlama ve eleman desteğini sağlayan ender firmalardandır…” dedi ve sözlerine ekledi: “Çıtır Usta ihtiyaç karşılayıp fark yaratacağı her noktada müşterilerine ulaşmayı hedef olarak belirlemiştir. Bu anlamda yatırımcı adaylarının franchise sistemi hakkındaki tüm sorularına cevap verebilmek adına genel merkezinde çağrı merkezi kurdu.”

yyy

Yukarı