Ana içeriğe atla

itt

Dilaş, büyümeye devam ediyor

12.06.2017 - 13:55

Dilaş Yemek Firma Sahibi Metin Uzunok, “Uzman kadrosu ile amatör ruhla profesyonel hizmet (proaktif) sunmaya devam eden Dilaş, son yıllarda yapmış olduğu yerinde üretim yemek hizmeti hamlesi ile büyümeye devam ediyor” dedi.

Dilaş Yemek Firma Sahibi Metin Uzunok, son 10 yıl içinde Türkiye’de gerek çalışma koşulları gerekse diğer nedenlerden dolayı daha fazla insanın, ev dışında yemek yeme alışkanlığı edindiğini belirterek, “Sanayileşme ile paralel büyüyen endüstriyel yemek sektöründe faaliyet gösteren firmalar pazardan pay almak isteyen merdiven altı diye tabir edilen yasal izinleri olmayan firmalar ile mücadele etmek zorunda kalmıştır. Dilaş; özellikle sunulan yemek hizmetinin lezzet ve görüntüsünün yanında sağlıklı olmasının da garanti altına alınması için kalite ve personel eğitimine önem vermiştir” dedi.

“İŞ ANLAYIŞIMIZI SÜREKLİ GÜNCELLİYORUZ”
Yemek üretiminde mümkün olduğu kadar doğal ürünler kullanılmasına özen gösterilmesine  değinen  Uzunok, “Dilaş yönetimi yiyecek ve yiyecek üretimi için gerekli olan ekipman fuarlarına katılarak almış olduğu yenilikçi fikirlerle  bünyesindeki uzman kadrosunun birikimlerini bir araya getirerek kendi imkanları doğrultusunda fiziksel yatırımlar ve güncel ekipman yatırımları yapmak suretiyle sürekli iş anlayışını güncellemiştir. Uzman kadrosu ile amatör ruhla profesyonel hizmet (proaktif) sunmaya devam eden Dilaş, son yıllarda yapmış olduğu yerinde üretim yemek hizmeti hamlesi ile büyümeye devam ediyor” diye konuştu. 
Uzunok, sözlerine şöyle devam etti: “Gelecekte toplu yemek sektöründe yemekhanelere ayrılan bölümün fabrika ve işyerlerinde daha keyifli bir hale getirmek için özellikle bodrum gibi ışıksız alanlardan kaçınılmalı. Kısa süreli de olsa çalışanlara bulundukları işyerlerinde iş ortamından farklı bir atmosferde yemek hizmeti vermek ana hedef olmalı. Böylece yemek arasından sonra motivasyonu artan çalışanların iş gücü verimliliğinde artış gözlemlenecek.” 

a

Yukarı