Ana içeriğe atla

aaa

ELECTROLUX PROFESYONEL’İN YENİ SKYLINE COOK&CHILL SİSTEMİ İLE İŞLERİNİZDE DEVRİM YARATIN

10.05.2019 - 10:27

ELECTROLUX PROFESYONEL, HEPSİ BİR ARADA ÇÖZÜMÜNÜN MÜKEMMEL BİR SONUCU OLAN YENİ SKYLINE FIRINLARI VE ŞOK SOĞUTUCULARI PAZARA TANITTI. YENİ SKYLINE COOK&CHILL (PİŞİR&SOĞUT) SİSTEMİ, OPERASYONLARINIZI DAHA KOLAY, DAHA ZAHMETSİZ VE DAHA KÂRLI HALE GETİREREK MUTFAĞINIZDA DEVRİM YARATACAK.

Electrolux Profesyonel Türkiye, Electrolux Profesyonel ekipmanlarının kullanıldığı Antalya’da Kuver Akademi’de 27 Mart Çarşamba günü ve İzmir’de Yaşar Üniversitesi Uygulama Mutfağı’nda 19 Nisan Cuma günü Yeni SkyLine Cook&Chill “Pişir&Soğut” lansmanını gerçekleştirdi.
Daha verimli, daha kârlı ve daha kullanıcı dostu mutfaklar için Yeni SkyLine Cook&Chill (Pişir&Soğut) Sitemi’nin tanıtıldığı Antalya ve İzmir’deki lansmanlara 200 sektör profesyoneli katıldı. Ürün tanıtımının ardından davetliler SkyLine Cook&Chill Sistemini ve ürün özelliklerini dört farklı alanda deneyimlerken, bir yandan da SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular arasındaki kesintisiz SkyDuo iletişimine tanık oldular.

ET MALİYETLERİNDE YÜZDE 50’YE VARAN TASARRUF
Yeni Skyline Cook&Chill çözümüyle ilgili misafirlerimize, özellikle et pişirmelerinde ağırlık kayıplarını en aza indirmesi bakımından önemli bir pişirme tekniği olan Düşük Isıda Pişirme Yöntemi gösterildi ve pişirme yapıldı. Düşük Isıda Pişirme Programı’nda (LTC) yüzde 17 gibi çok az bir ağırlık kaybı ile, mutfaklarda et maliyetlerinde yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabileceği Skyline PremiumS Fırınlar kullanılarak canlı demo esnasında gösterildi.
Yeni Skyline Cook&Chill çözümüyle Şok Soğutucular artık hayal edilenin ötesinde. Yeni SkyLine ChillS ile Şok Soğutucular, soğutma ve şoklama özelliklerinin yanında, “mayalama, çözdürme, dondurma, sushi&sashimi, çikolata eritme” gibi işlemler için de rahatlıkla kullanılabilir.

ŞOK SOĞUTUCUDAN FIRINA ‘EKMEĞİ PİŞİR’ SİNYALİ
Misafirleree, Cook&Chill (Pişir&Soğut) canlı demo alanında, ürünün en önemli özelliklerinden biri olan SkyDuo kesintisiz iletişimi gösterildi. SkyDuo teknolojisini kullanarak, Skyline ChillS Şok Soğutucu, mayalanmış ekmeklerin, pişirilmeye hazır olduğunu bildirmek ve pişirme işleminin başlaması için SkyLine PremiumS Fırını otomatik olarak uyararak sektörde bir ilki gerçekleştirdi.  
Mayalama süresinin bitimine birkaç dakika kala Skyline ChillS Şok Soğutucu, Skyline PremiumS Fırına pişirme için “ön ısıtmayı hazırla” sinyalini gönderdi. SkyLine PremiumS, mayalama işleminin tamamlandığı anda, fırını pişirmeye hazır hale getirerek kesintisiz iletişimi sağladı. 

KOKULAR VE TATLAR KARIŞMADAN MÜKEMMEL PİŞİRME
Mayalanmış ekmekler, bonfile ve somon balığı, MultiTimer ‘Çoklu Pişirme’ Programında, aynı anda pişirildi, kokular ve tatlar birbirine karışmadan mükemmel pişirme deneyimi sağlandı.
Yeni SkyLine Fırınlar & Şok Soğutucular misafirlerden tam not alırken; Electrolux, farkını bir kere daha kanıtlamış oldu. Yeni SkyLine Cook&Chill Sistemi, çok yakında İstanbul ve bir çok şehirde gerçekleşetirilecek lansmanlarla sektör profesyonelleri ile tanışmaya devam edecek.

STANDARTLARI YÜKSELTMEK İÇİN DOĞDU
Akıllı teknoloji ve insan merkezli tasarım ile Electrolux’ün güçlü geçmişini bir araya getiren Electrolux SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular, Cook&Chill (Pişir&Soğut) Sistemi’nde devrim yaratarak profesyonel mutfak sektöründeki standartları yükseltmek için doğdu.
Verimlilik, eşsiz kullanılabilirlik ve istikrarlı performans, ürün yelpazesinin temel faydalarını oluşturuyor. Bu faydalar, 4 yıldızlı ergonomi sayesinde yüksek gıda kalitesi, düşük işletme maliyetleri ve rahat bir çalışma ortamı sağlıyor. Böylece hastalık izinleri yüzde 75 oranında azalıyor, işletmenizin verimliliği yüzde 25 artıyor.  
Eşsiz SkyDuo iletişimi sayesinde SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular mükemmel bir şekilde senkronize oluyor ve birbirleriyle iletişim kuruyor. Bu akıllı teknoloji, mutfaktaki çalışma hayatını sadeleştiriyor, hata ihtimallerini önlüyor ve kusursuz bir Cook & Chill (Pişir & Soğut) deneyimini yaşamanızı sağlıyor. Bu, her zaman en yüksek verimlilik, üretkenlik ve güvenlik ile en iyi gıda kalitesini elde etmenize yardımcı oluyor. 

eee

YÜKSEK KALİTELİ YİYECEKLER SAĞLIKLI, STRESSİZ VE VERİMLİ MUTFAKLARDA HAZIRLANIR
Electrolux Profesyonel Cook&Chill “Pişir&Soğut” Kategori Müdürü Alberto Pezzutto: “SkyLine, mükemmel pişirme ve soğutma ile işletmenize yüzde 10 kârlılık sağlamak için tasarlandı. Yüksek kaliteli yiyeceklerin sağlıklı, stressiz ve verimli mutfaklarda hazırlanabileceğine inanıyoruz. SkyLine Fırınlar ve Şok Soğutucular, tamamen bu amaç için tasarlanmıştır. Amacımız, profesyonel mutfak firmalarını, mutfaklarında gözle görülür şekilde kullanıcı dostu, sade ve ergonomik alanlar sunan, müşterileri hayran bırakacak şekilde lezzetli yiyeceklerin hazırlandığı ve servis edildiği daha iyi iş yerleri haline getirmektir.”

ELECTROLUX PROFESYONEL’İN DÜNYADA 3 BİN ÇALIŞANI VAR
Electrolux Profesyonel, profesyonel kullanıcılar için profesyonel mutfak, çamaşırhane ve içecek çözümleri sunmaktadır. Akıllı ürünleri ve dünya çapındaki servis ağı, müşterilerinin çalışma hayatlarını daha kolay ve daha kârlı hale getirmektedir. 140’tan fazla ülkede 8 üretim tesisi ve 10 bin servis teknisyeniyle işlerini sürdürülebilir bir şekilde yürütmektedir. 2018 yılında Electrolux Profesyonel Global olarak 9 milyar İsveç kronu ciro gerçekleştirmiştir ve 3 bin çalışanı bulunmaktadır.

arf

Yukarı