Ana içeriğe atla

itt

Geleneksel lezzetimiz mantı çocuklarımızla buluştu

24.04.2017 - 15:05

Türk mutfağının eşsiz lezzeti mantıyı 22 yıldır sofralarınızla buluşturan Aneda Gıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda; Göztepe Çocuk Yuvası, Yakacık Çocuk Yuvası, Bolluca Çocuk Köyü ve Bahçelievler Çocuk yuvasında, mantı yolculuğunda başlangıç noktamız olan İnciAna başarı öyküsüyle içine anne sevgisi ve şefkatini kattığımız annemizin mantısını paylaştık.

Türk mutfağının vazgeçilmez değerlerinden mantıyı, 22 yıldır Türkiye’de ilk defa -40 derecede şoklayan, -18°C’de saklayan Aneda Gıda, sosyal sorumluluk projeleriyle ilklere imza atmaya devam ediyor.

Geleceğimiz ve umudumuz çocuklarımızın yaşamını daha iyi ve daha güzel kılma misyonuyla, Aneda Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Aşkın Balkaya: “Minik çocuklarımıza bu bayram kıyafet ve oyuncak yerine içine anne şefkati ve sevgisini kattığımız, İnciAna'mızın mantısını paylaştık” dedi.

Aneda Gıda sosyal sorumluluk projeleriyle, çevremizde yardıma muhtaç insanlara yardım eli  uzatmak, desteklerle onlara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için 2017 yılında farklı sosyal sorumluluk projeleriyle toplumda farkındalık kazandırmaya devam edecek. 

mogul

 

Yukarı