Ana içeriğe atla

rize

İLERİ TEKNOLOJİ VE MODERNLEŞMEYE DEVAM

12.06.2017 - 15:10

Biltur Catering Genel Müdürü Sezai Sarıkcı, hedeflerinin, kalite ve prensiplerden ödün vermeden, müşteri sayılarını müşteri memnuniyetiyle paralel oranda artırmak ve tesislerinde ileri teknoloji ve modernleşmeyi devam ettirmek olduğunu ifade etti.

Biltur Catering Genel Müdürü Sezai Sarıkcı, geçtiğimiz 10 yıla baktığımızda yemek sektöründe müşterinin daha bilinçli ve seçici hale geldiği, bu doğrultuda da yemek firmalarının talepleri karşılamak adına müşteri memnuniyetine daha fazla odaklandığının görüldüğünü söyledi. Sarıkcı, “Sektördeki pek çok firma, bu dönem içerisinde kalite, Ar-Ge vb. birimlere daha fazla yatırım yaparak bu taleplere cevap verebilirken bu durumu öngöremeyen firmaların ise küçüldüğü ve hatta yok olup gittiği görülüyor. Biltur Catering olarak son 10 yılımıza baktığımızda, sadece Bilfen Okulları’na hizmet veren bir firma olmaktan çıkıp, Türkiye genelinde, pek çok sektöre hizmet veren bir firma durumuna geldiğimizi görüyoruz. Bu süre zarfında Türkiye’nin pek çok ilinde merkez ve yerinde mutfaklar açılmış, hizmet noktalarımız her geçen gün artmıştır. Firmamız büyüdükçe eğitimli, tecrübeli ve profesyonel kadroların önemi anlaşılarak insan kaynaklarına daha fazla yatırım yapılmaya başlanmıştır” dedi. 
Önümüzdeki yıllar için Biltur Catering olarak hedeflerinin, kalite ve prensiplerimizden ödün vermeden, müşteri sayılarını müşteri memnuniyetiyle paralel oranda artırmak ve tesislerinde ileri teknoloji ve modernleşmeyi devam ettirmek olduğuna değinen Sarıkcı, “Önümüzdeki yıllarda yemek hizmeti sektörünün akıllı teknolojiyi de kullanarak müşteri beklentisini müşteri talep etmeden önce karşılayabileceği düşünüyoruz” diye konuştu.

rize

 

Yukarı