Ana içeriğe atla

FFF

RAMAZAN SOFRALARI VE KOLİLERİNİN VAZGEÇİLMEZ LEZZETİ: KİLİKYA ŞALGAM

10.05.2019 - 10:35

Kilikya Şalgam, 11 ayın sultanı ramazanda sindirimi kolaylaştırmak için akıllara ilk gelen içecekle arasında. Bereketiyle gelen ramazan ayı, davetlerin en sık yapıldığı zamanlardır. Zengin bir menü oluşturma telaşındayken, Kilikya Şalgam ramazan sofralarında kendine özgü tadı ve doğal mor rengiyle menülerin vazgeçilmezi olup mideleri ve sofraları şenlendirir. 
Kilikya Şalgam , acılı ve acısız çeşitleriyle damaklara lezzet katarak iştahları kabartır. Ramazan ayında lezzetli yemeklerin sindirimini kolaylaştırmak için akıllara ilk gelen içecekler arasında yer alan Kilikya Şalgam, doğal probiyotik olma özelliğiyle tüm lezzet severlerin tercihi durumunda. 
Yardım amaçlı ya da hediye olarak verilen ramazan kumanya paketlerinde de yerini alan Kilikya Şalgam, iaşe paketlerinde sağlık ve lezzetiyle bulunuyor. Mor havucun fermente edilmesiyle üretilen Kilikya Şalgam, acılı ve acısız seçeneklerini cam ve pet şişelerde 300 mililitre, 1 litre, 2 litre ve 5 litrelik ambalajlarıyla aile boyu sağlık ve lezzet sunuyor. 

ŞALGAMIN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ
Şeker, kolesterol ve gluten içermez.
Hücreleri yeniler. 
Bağışıklık sistemini güçlendirir. 
Doğal probiyotiktir, sindirimi kolaylaştırır.
100 gramı 20 kaloridir. A, B, C vitaminleri içerir. B1, B2 ve B3 vitaminlerince zengindir.
Afrodizyak özelliği vardır. 
Ergenlik sivilceleri ve egzama tedavisine yardımcıdır.
Akciğer ve bronşları temizleyici özelliği vardır.
Vücuttaki toksinleri atmaya, kolesterol ve stresten kurtulmaya yardımcı olur. 
Böbrek kumu ve taşının düşmesine yardımcı olur.
Kalp, damar ve göz sağlığı için faydalıdır.
Mide ve karaciğere faydalıdır.
Kalsiyum, potasyum, demir, süt asidi, fosfor ve magnezyum içerir. Kemik ve dişleri kuvvetlendirir.
Fenolik bileşikler ve özellikle antosiyaninler içermesi nedeniyle sağlık açısından antioksidan özelliğe sahiptir.

arf

Yukarı