Ana içeriğe atla

itt

Üç Öğün’den yeni yemek fabrikası

07.03.2017 - 14:08

Yemek sektörünün önde gelen firması Üç Öğün büyümesini sürdürüyor. Şirket, yeni yemek üretim fabrikasını İstanbul Esenyurt’ta faaliyete geçirdi.

Üç Öğün Catering, büyüme hedefleri paralelinde önemli bir yatırımı daha hayata geçirdi. Şirket, geçen hafta İstanbul Esenyurt’da yeni yemek üretim fabrikasını açtı. 
İstanbul’da taşıma yemek hizmetinin yanı sıra catering, toplu yemek, yerinde üretim, kafeterya, outside catering hizmetleri veren Üç Öğün Catering’in yeni yatırımın maliyeti 700 bin TL olarak gerçekleşti. Yenileme ve kapasite arttırımı yatırımları ile birlikte Üç Öğün Catering’in 2016 toplam yatırımı 2 milyon TL’ye yaklaşmış oldu.
Üç Öğün Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Dural, “Taşıma yemek kategorisinde Avrupa yakasından gelen yoğun talep sebebiyle 650 metrekare kapalı, 600 metrekare açık alanlı Esenyurt fabrikamızı hizmete açtık. Şu anda günlük 5 bin kişilik yemek hizmeti veriyoruz, bu rakamı yakın zamanda üç vardiya çalışarak 7 bine kişiye çıkartmayı hedefliyoruz’’ dedi.

“SAĞLIKLI BİR TABLDOT YEMEK 7 TL’DEN AŞAĞI OLMAMALI”
Sağlıklı hazırlanmış bir öğün tabldot yemeğin fiyatının 7 TL’den aşağı olmaması gerektiğine dikkat çeken Faruk Dural, Üç Öğün’de tabldot fiyatlarının 7 TL’den başlayarak müşteri talebine göre 13 TL’ye kadar çıktığını belirtti. Piyasada çok sağlıksız hijyenik olmayan koşullarda kalitesiz yemekler üretildiğine dikkat çeken Dural, “Şirket yöneticilerinin mutlaka yemek aldıkları firmayı görmelerini öneriyorum. Mutlaka mutfağı, çalışanları, kullanılan malzemeleri, pişirme tekniklerini incelesinler. Yeni fabrikamızda da sıfır tolerans yaklaşımımızla hijyen ve kaliteden ödün vermeden, Üç Öğün adına ve kalitesine yakışır bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Fabrikamızda, üretimimiz deneyimli ve standardı yüksek aşçılarımız tarafından gerçekleştiriliyor. Atık yağlarımız geri dönüşüm için lisanslı biyodizel üreticilerine teslim ediliyor. Hijyen kurallarının esas olduğu tüm kalite sistemimiz sağlıklı şekilde yürütülüyor ve sonuçları hizmetimizin kalitesine yansıyor” diye konuştu. 

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ
Üç Öğün Catering, Esenyurt fabrikası ile İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), ‘İstihdam Seferberliği’ne de katıldı. Türkiye’de işsizliğin düşmesi, istihdamın artması ve ekonominin çarklarının dönmesi amacıyla başlatılan ‘İstihdam Seferberliği’ne katılmaktan gurur duyduklarını belirten Faruk Dural, amaçlarının orta vadede daha fazla istihdam sağlamak olduğunu da sözlerine ekledi. 
 

mogul

 

Yukarı