Ana içeriğe atla

arf

LEZZETE YATIRIM…

12.10.2017 - 09:40

Bursa Kebap Evi olarak; kazançlı ve keyifli iş konseptini, tarihi lezzet odaklı bir yatırım fırsatıyla sunduklarını belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cem Helvacı, “2018 yılında 15 yeni şube açma hedefimizle, Avrupa ve Orta Doğu’da yatırımlarımıza devam ederek, bir dünya markası yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Bursa Kebap Evi olarak Bursa’nın eşsiz lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmakta kararlı olduklarını belirten Bursa Kebap Evi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cem Helvacı, “Kendi işinin sahibi olmak isteyenlere Bursa’nın tarihi lezzetlerine odaklı yatırım fırsatı sunuyoruz. Biri Almanya’da olmak üzere Türkiye’nin 35 ilinde restoranlarımız bulunuyor. Bu illerde 63’ü franchise, 15’i merkeze ait olmak üzere toplamda 78 şubeyle hizmet veriyoruz. 2018 yılında 15 yeni şube açma hedefimizle, Avrupa ve Orta Doğu’da yatırımlarımıza devam ederek bir dünya markası yolunda emin ve hızlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.  
Franchise giriş bedellerinin 150 bin TL olduğunu söyleyen Helvacı, yatırım maliyetinin ise restoranın yerine, tipine ve büyüklüğüne bağlı olarak değiştiğini dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bizimle iletişime geçen tüm girişimcilerin her türlü sorusuna yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bursa Kebap Evi olarak; kazançlı ve keyifli iş konseptimizi tarihi lezzet odaklı bir yatırım fırsatıyla sunuyoruz.
İşletme ile birebir ilgilenmeleri franchise adaylarımızda aradığımız temel özelliktir. Kendisini Bursa Kebap Evi ailesinin bir bireyi olarak benimsemelidir. Şube ve markayı, tüm çalışmalarda Bursa Kebap Evi ailesinin taşıdığı ruha değer katarak geliştirmelidir.”
“Leziz, temiz, kaliteli ürünleri tüm restoranlarımızda aynı standartta, aynı ürün ve servis kalitesi ile sunma önceliğiyle hareket ediyoruz” diyen Helvacı, “Bu kaliteyi yakalamak için konusunda uzman gıda mühendisleri ile çalışarak; sektörün bu anlamdaki eksiğine de destek oluyoruz. BKE Akademi’de bayi adaylarına ve personele gıda güvenliği, hijyen, kalite, iş sağlığı ve güvenliği, müşteri memnuniyeti eğitimleri veriyoruz. Ayrıca sahada olan operasyon ekibimizle düzenli olarak şubelerimize denetim sağlıyoruz” dedi. 

ÖDÜLLÜ LEZZET…
Son olarak girişimcilerin neden markalarını tercih etmesi gerektiği noktasında bilgi veren Helvacı, “Ürünlerimizi tüm şubelerimizde aynı tat ve lezzette yeme garantisi veriyoruz. Nitekim İskender kebabımız, Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen ‘Üstün Lezzet Ödülü’ne (Superior Taste Award) layık görüldü.  
Lezzet ve et kalitesi konusunda iddialıyız. Kalitede standardı yakalamak için tek bir merkezde hijyenik koşullarda üretim yapıyoruz. Bursa’da İskender nasıl hazırlanırsa tüm şubelerimizde de aynı titizlik, özen, kalite ve lezzet ile hazırlanıyor. İskender kebabını aslına sadık kalarak Bursa usulü sunan tek markayız. Döneri kesinlikle sipariş gelmeden kesmiyoruz. İskenderi müşterilerin gözünün önünde açık mutfakta yapıyoruz. Bu da bizleri diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerden biri” diyerek sözlerine son verdi. 

yyy

Yukarı