Ana içeriğe atla

arf

Sbarro Türkiye’deki 10’uncu yılını kutluyor

12.10.2017 - 09:46

TAB Gıda bünyesinde 2007 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan dünyanın en büyük pizza restoran zincirlerinden Sbarro, Türkiye’deki 10. yılını kutluyor.

TAB Gıda güvencesiyle 2007 yılında Türk halkı ile tanışan ve kısa sürede beğeni toplayan dünyanın en büyük pizza restoran zincirlerinden Sbarro, Türkiye’deki 10. yılını kutluyor. Napoli’nin geleneksel ve nefis İtalyan lezzetlerini tutkunları ile buluşturan ve bunu yaparken kalite ve sağlık ilkelerinden asla taviz vermeyen Sbarro, Türkiye genelinde 30’a yakın ilde 80’e yakın restorana ulaştı. 

ÜSTÜN HİZMET KALİTESİ
Sbarro, ürünlerinde öncelikli olarak tazelik ve kaliteye önem veriyor. Müşterilerin gözü önünde, profesyonel bir ekip tarafından, uluslararası hijyen standartlarıyla hazırlanan ürünlerde kullanılan etler, yüksek kalitede üretim yapan Amasya Et Ürünleri’nden tedarik ediliyor. Pizzaların yanı sıra, makarnalar, salatalar, Fransız usulü tavuk, köfte, fırın patates, sote sebzeler, wrap çeşitleri, çorba ve tatlılardan oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunan Sbarro; üstün hizmet kalitesinden asla ödün vermiyor.

“DÜNYADAKİ EN BÜYÜK PİZZA RESTORAN ZİNCİRLERİNDEN BİRİ”
En lezzetli dilimlerin adresi Sbarro’nun hikayesi, Napoli’den New York’a göçen Carmela ve Gennaro Sbarro çifti tarafından 1956 yılında Amerika’da açtıkları “Sbarro Salumeria” adlı ilk restoranla başlıyor. Brooklyn’de açtıkları bu ilk restoranda taze ürünleri ve lezzetli yemekleri misafirlerinin beğenisine sunan ve yüksek standartlarda hizmet veren Sbarro, müşterilerin ilgisini kısa sürede çekti. Lezzetli ve taze ürünlerin hızlı ve self-servis ile sunulmasından doğan konseptiyle Sbarro, dünyadaki en büyük pizza restoran zincirlerinden biri olmayı başardı.

yyy

Yukarı