Ana içeriğe atla

tansa

Entegre Tesis Yönetimi

KORONAVİRÜS TESİS YÖNETİMİNİN ÖNEMİNİ ARTIRDI

16.07.2020 - 17:55

Koronavirüs salgını, dünyada tesis yönetiminin ne kadar önemli olduğunu kanıtladı. Salgının sektöre etkisine ilişkin sorularımızı cevaplandıran Atalian Türkiye CEO Barış Ünalp, “Bundan sonra bizim hizmetlerimizin önemi, statüsü artacak.” dedi.

VİRÜS SONRASI ‘YENİ NORMAL’İ TANIMLAMAK ZORUNDA KALACAĞIZ

28.04.2020 - 19:16

Tesis Yönetim Derneği (TRFMA) Başkanı Gökçenur Çelebioğlu: “Tesis yönetiminde ortada bir hizmet seviyesi vardır. Tesis yönetimi firmaları, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için çalışır. Biz burada yeni normali tanımlamak zorunda kalacağız. Hizmet seviyeleri değişecek. Artık eskisi gibi mi temizlik yapılacak? Hayır. Hizmet verdiğimiz işletmelerin yönetimleri, tesis yönetimi firmalarıyla oturup yeni normali tanımlamalıdır.”

14 YILLIK TECRÜBE İLE KALİTELİ HİZMET

11.03.2020 - 16:38

Gelecek dönem hedefleri hakkında bilgiler veren Wom Yönetim firma sahibi Çiğdem Çavdar Çelebioğlu, “Planlı, nitelikli ve çevreye duyarlı şehir anlayışını, uluslararası kriterlerde daha yukarı taşıyarak, dünyadaki sayılı firmaların arasına girmeyi amaçlıyoruz.” diyor.

SEVEN ÜNİFORMA, SAHA EXPO’DA

11.03.2020 - 16:33

Seven Üniforma Genel Müdür Sinan Yurtseven: “Pamuk ve polyester kumaşa alev geciktirici ve antistatik aktivite kazandırıyoruz, kullanıcıların güvenliğini ön planda tutmaya çalışıyoruz. Bu alanda son 2 yıldır yatırım yapıyoruz. AR-GE çalışmalarız başarıyla ilerlemektedir. Saha Expo’da da bunları sergilemeyi planlıyoruz.”

SAĞLIKTA TESİS YÖNETİMİ ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

11.03.2020 - 16:30

Rekeep United Genel Müdürü Sait Özyurt: “Hastane temizliğiyle ilgili hizmetin türünden çok hizmetin yapılış şekliyle ilgili inovatif önerilerimiz var. 2020 yılı Rekeep United’ın Türkiye’de sağlık sektöründe tesis yönetiminin yapılış şeklini değiştirdiği yıl olacak.”

YEMEK ÜRETİRKEN MERKEZİNE İNSAN SAĞLIĞINI KOYDUK

11.03.2020 - 16:26

KEYVENİ KURUMSAL HAZIR YEMEK KALİTE MÜDÜRÜ GÜLYA ELMALI: “Keyveni Kurumsal Hazır Yemek merkezine insan sağlığını koymuş ve bu prensiple tüm tedarik, üretim, sevkiyat aşamalarında doğal ve kaliteli üretim anlayışıyla binlerce kişiye yemek üretmektedir.”

Subscribe to Entegre Tesis Yönetimi

tansa

Yukarı