Ana içeriğe atla

reklam

destino

Catering

TAB Gıda Türkiye’de bininci restoran için geri sayıma başladı

15.02.2017 - 17:41

1994 yılında Burger King ile hızlı servis sektöründeki faaliyetlerine başlayan ve 23 yıllık tecrübesiyle geçtiğimiz yıl 400 milyonu aşkın müşteriyi ağırlayan TAB Gıda, bu yıl Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarıyla 1.000’inci restoranını açmaya hazırlanıyor.

Ballı Soprano yayında

07.02.2017 - 10:00

www.ballisoprano.com bal, pekmez, tahin, polen ve kaşar peyniri gibi doğal gıda ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz bir gurme blogu. Lezzet önerilerinin yanı sıra bu ürünleri sağlık ve kişisel bakım anlamında da işleyen blog, alanında otorite bir site olmayı hedefliyor.

HACCP HİJYEN BİLİNCİNİ GELİŞTİRİYOR

19.01.2017 - 14:49

Biltur Catering Genel Müdür Yardımcısı Sezai Sarıkcı, “Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP uygulamalarının toplu yemek sektörüne en büyük katkısı, sektör çalışanlarının, dolayısıyla da toplumun hijyen bilincinin gelişmesi” diye konuştu.

RE-ORGANİZASYON İLE VERİMLİLİK ARTIŞI

17.01.2017 - 10:43

Üç Öğün Catering Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Faruk Dural, 2016’da satışlarının aynı olmasına rağmen, re-organizasyon ile verimlilik artışı sağlayarak karlılıklarını 3 kat artırdıklarını ifade etti.  

Hedef, balık ekmeğin global markası olmak

15.12.2016 - 16:27

Hamsi Finger Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dilek Gediz, “Dünya çapında bir marka olabilmek için öncelikle kendi ülkesindeki her müşteriye ulaşmayı hedefleyen Hamsi Finger,  bu hedef doğrultusunda 81 ilde en az 81 Hamsi Finger şubesi açmayı planlıyor” dedi. 

İNSAN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ

15.12.2016 - 15:08

Sardunya HAZIR YEMEK İcra Kurulu Üyesi Sanlı Kıral, insan sağlığını önemsediklerini söyleyerek, “Müşteri memnuniyeti, personel eğitimleri ve gıda güvenliği çalışmalarıyla yemek sektörünün kalite çıtasını sürekli yukarı çeken firma olmak için çalışıyoruz” dedi.

HACCP ile standart ve sağlıklı üretim...

15.12.2016 - 15:06

Keyveni Catering Genel Müdürü Sadık Çelik, “Standart ve sağlıklı üretim tüm aşamaların prosedürler ile belirlenmesiyle sağlanabiliyor. Kim, nerede, ne zaman, nasıl, niçin soruları sorularak tam olarak cevaplanıp, tüm tehlikeler saptanıp ona göre süreçler yönetildiğinde hata otomatik olarak minimize oluyor. HACCP, bu minimizasyonu gıda sektöründe yapmamızı sağlayan sistem” dedi.

“HACCP’yi uygulamalarımıza bütün olarak yansıtıyoruz”

15.12.2016 - 14:58

Resport Catering Kalite Yönetim Temsilcisi Zeynep Coşkun, “Yalnızca HACCP sistemi uygulamanın ötesinde inovasyon çağına ve gelişen dünya düzenine kolay adaptasyon sağlayabilmek, müşterilerimize en sağlıklı ve güvenilir gıdayı sunabilmek için HACCP ve ilgili kalite sistemlerini uygulamalarımıza bir bütün olarak yansıtıyoruz” dedi.

Subscribe to Catering

reklam

Yukarı