Ana içeriğe atla

nefis demet

nebim

 

Catering

2017’DE 200 ŞUBEYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

10.05.2017 - 14:48

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Yönetim Kurulu Başkanı Boğaçhan Göksu, “2011’den bugüne 160 şubeye sahibiz. 2017’de zincirimize yeni halkalar ekleyerek toplam 200 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Antalya’da 6 bin 500 metrekare kapalı alanda fabrika kurduk, üretimimizi büyüterek devam ettiriyoruz” dedi.

Geleneksel lezzetimiz mantı çocuklarımızla buluştu

24.04.2017 - 15:05

Türk mutfağının eşsiz lezzeti mantıyı 22 yıldır sofralarınızla buluşturan Aneda Gıda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda; Göztepe Çocuk Yuvası, Yakacık Çocuk Yuvası, Bolluca Çocuk Köyü ve Bahçelievler Çocuk yuvasında, mantı yolculuğunda başlangıç noktamız olan İnciAna başarı öyküsüyle içine anne sevgisi ve şefkatini kattığımız annemizin mantısını paylaştık.

22 MİLYAR DOLARLIK SEKTÖR

11.04.2017 - 16:44

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Zincirkıran, 400 bin kişiye istihdam sağlayan hazır yemek sektörünün 22 milyar dolar ciroya sahip olduğunu ifade etti.

Yemeklerimizi sabah pişirerek sevk ediyoruz

11.04.2017 - 16:40

Biltur Caterıng Genel Müdür Yardımcısı Sezai Sarıkcı, “Diğer firmalardan en büyük farkımız, yemeklerimizin sabah pişirilerek sevk edilmesi. Yemeklerimizin mümkün olduğu kadar servise yakın zamanda pişirilmesi için ilave yatırımlar yaparak birçok noktada merkez mutfaklar kurduk” dedi.

Günde 1 milyon öğün yemek üretiyoruz

11.04.2017 - 16:38

Sofra/Compass Group Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nihat Kartal, “Toplu yemek hizmeti verdiğimiz kuruluşların kendi tesislerinde kurduğumuz mutfaklarımızda ve Türkiye genelindeki 5 merkezi üretim tesisimizde günde toplam 1 milyon öğün yemek üretimi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Günde 150 bin kişiyi butik menülerle doyuruyor

11.04.2017 - 16:34

Parıltım Yemek, çalışanına ve teknolojiye yaptığı yatırımlar, nitelikli servis ve yemek kalitesiyle günde 150 bin kişiye yemek hizmeti veriyor. 2017 yılına, organik ve inorganik olarak yüzde 20 büyüme hedefiyle giren Parıltım Yemek, toplu yemek sektörünün kalite ve hizmet standardını yükselterek; adeta ‘butiği’ oldu.
 

TÜM SÜRECİ PROAKTİF YÖNTEMLE TAKİP EDİYORUZ

11.04.2017 - 16:31

Keyveni Catering Genel Müdürü Sadık Çelik, “Keyveni’de mutfağa giren tüm gıda ürün hammaddelerini, tarladan çatala kadarki süreçte proaktif yöntemle takip ediyoruz. Çalıştığımız firmalar için kişiye ve kuruma özel diyetisyenlerimizle beslenme programlarından diyet programlarına kadar çözümler üretip menüler planlıyoruz”              dedi.

Yemek sektörüne yeni bir soluk; Mamabüs Caterıng

11.04.2017 - 16:29

Mamabüs Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Aydın, “Hem yönetim faaliyetlerinde hem de yemek operasyonlarımızda en büyük yatırımımız insan. Bunlara ek olarak üniversitelerle Ar-Ge merkezimizi kuvvetlendirecek projelere başladık” diyor.

Subscribe to Catering

rize

 

Yukarı