Ana içeriğe atla

medya

Catering

“2018’DE HEDEFİMİZ İSTİKRAR VE İSTİHDAM”

13.12.2017 - 10:23

Yemek sektörünün ana kalemleri olan et, bakliyat ve süt grubu ürünlerinin Türkiye’de ihtiyacı karşılayacak yeterlilikte olmadığını belirten Biltur Catering Genel Müdürü Sezai Sarıkcı, bu durumun zamanla merdiven altı olarak tabir edilen firmaların pazardan pay almasına neden olduğundan ve bunun da haksız rekabete yol açtığından bahsetti.

“Odak Noktamız Müşteri Memnuniyeti ”

13.12.2017 - 10:18

Merdiven altı yemek firmalarının sektörde haksız rekabete girmesinin Türkiye’de toplu yemek hizmetinin en büyük sorunlarından biri olduğunu ifade eden Parıltım Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Necat Aydın, her sene daha çok bilinçlenen müşterilerin merdiven altı firmalara yönelmediğini belirtti.

“Catering sektörü enflasyona yenildi!”

13.12.2017 - 10:16

Güçlü bir marka olmalarına rağmen enflasyondan etkilendiklerini dile getiren Keyveni Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik, “Haksız rekabet, merdiven altı üretimler, komisyoncular bu sektörü bitirdi. Keyveni olarak kurumsal ve tüm şartları yerine getiren bir firma olmamıza rağmen oldukça zorlandığımızı söyleyebilirim” dedi.

“Bilinirliği yüksek, başarılı bir markayız”

09.11.2017 - 10:21

Ziyafet Çiğköfte olarak girişimcilere hızlı iş kurma fırsatı sağladıklarını söyleyen Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Akıncı, “Ziyafet ÇiğKöfte bayii sayısını hızlı ve başarılı bir şekilde artırarak önemli bir başarı elde etmiş ve nihayet günümüzde Türkiye’nin bu alanda bilinirliği en yüksek ve başarılı markalarından biri haline gelmiştir” diye konuştu.

Hazır yemek sektörünün yıllık cirosu 66,5 milyar lira

20.07.2017 - 10:38

Türkiye Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu (YESİDEF) 2016 verilerine göre, 5 binin üzerinde firmanın hizmet verdiği ve 400 bin kişinin çalıştığı hazır yemek sektöründe günlük 6 milyon adet yemek üretilirken, yemek sanayinin yıllık cirosu 66,5 milyar lira olarak hesaplandı.

Subscribe to Catering

rize

 

Yukarı