İstanbul Boğazı’nın büyülü manzarasına eşlik eden Four Seasons Bosphorus, yaz aylarını farklı yeme içme alanları, birbirinden çeşitli gurme lezzetleri, eğlenceli programlarla karşılıyor.
Boğaz’ın kıyısındaki etkileyici manzarası eşliğinde balık ve deniz ürünlerini yaratıcılıkla sunan şık restoranı AQUA, benzersiz menüsü ile deniz ürünlerinde iddiasını ortaya koymaya devam ediyor. 2023 yılı Michelin Rehberinin tavsiye edilenler listesinde yer alan AQUA’nın özenli servisi, Executive Chef Görkem Özkan ve ekibi tarafından her daim taze ve mevsimsel malzemelerle hazırlanan menüde; havyar, ahtapot, karides, istiridye, ıstakoz gibi deniz ürünleri, bu mutfağın tutkunlarına iştah kabartan bir deneyim sunuyor.
Konuklarına farklı ve renkli deneyimler sunma konusunda iddialı YALI Teras, gün boyu misafirlerine özel lezzetler sunuyor. YALI Teras her cuma ve cumartesi günleri “Champagne & Snack” köşesi ile yazın iddialı mekânı olmaya devam ederken, haftanın her günü sanatçıların canlı performanslarını misafirleri ile buluşturuyor; OCAKBAŞI, yaz mevsiminde terastaki yerini alan, misafirlerine ocakbaşı lezzetlerini farklı bir deneyimle sunan mekân geleneksel kebap, et seçenekleri ve meze çeşitleriyle dikkat çekiyor.