Migros One Kitchen, hızla büyüyen mutfak yolculuğunu, yepyeni konseptlerle destekleyerek yıl sonunda 60 mutfağa ulaşmayı amaçlıyor.
Migros One Kitchen, sadece paket teslimat yapılan konsepti bulut mutfağın ardından şimdi de hibrit konsepti ile hem paket hem de mağazada self servis hizmetlerini bir arada sunuyor. Migros One Kitchen Genel Müdürü Sinan Akdal, lezzet çeşitliliğini daha da artırıp Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeme-içme markalarına sahip olmayı hedeflediklerini belirterek, “Paket ve self servis hizmetini bir arada sunduğumuz yeni hibrit konseptimizin yanı sıra sadece paket servis hizmeti sunduğumuz bulut mutfak büyümesini de inovasyon ve teknolojiyi merkeze alarak geliştiriyoruz. Yıl sonunda İstanbul’un yanı sıra Ankara, İzmir, Bursa, Edirne, Eskişehir öncelikli olmak üzere diğer şehirlerde de tüketicilerimizle buluşmak üzere 60 mutfağa ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi