Tarihi Yarımada’nın simge oteli Four Seasons Hotel Sultanahmet’in yeşillikler içindeki bahçesinin kalbinde yer alan AVLU’nun yaza özel yenilenen menüsünde yer alan, sürdürülebilirlik ve yerel kaynak kullanımı felsefesi ile hazırlanan yaratıcı lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Anadolu mutfağının geleneksel tariflerine yenilikçi, modern ve özgün bir yaklaşım getiren AVLU, yerel lezzetlerin en güzel örnekleri ve markaları ile bir araya gelerek, misafirlerini gastronomik bir yolculuğa çıkarıyor. Paylaşımlık ve Tadımlık olmak üzere 2 menü seçeneği sunan Lingo Lingo, yaratıcı mezeleri ve mevsime özgü balık çeşitleriyle yazın iddialı mekanı olmaya devam ediyor.
Four Seasons Hotel Sultanahmet, patisserie markası La Pistache tarafından sunulan Royal Çay Saati’ni, en zarif ve lezzetli biçimde misafirleri ile buluşturuyor. En keyifli tatlı ve tuzlu tatlar, her gün saat 15:00-18:00 arasında sunulan çay saati menüsü ile misafirlerin keyifli sohbetlerine eşlik ediyor. Ayasofya’nın ve tarihi yarımadanın eşsiz manzarasında misafirlerini ağırlayan SÜREYYA da, imza kokteylleri ve lezzetli atıştırmalıkları ile dostlarla en özel buluşmalara ev sahipliği yapıyor.