Ana içeriğe atla

BANNER

22 PERSONELLE 24 SAAT HİZMET

20.12.2019 - 15:26

Safran Restaurant Kuruluş hikayesi hakkında bilgiler veren Safran Restaurant Genel Müdürü Bülent Aytaç, 2018 yılından itibaren hizmet verdiklerini belirtti. 

Safran Restaurant’ın kurulduğu ilk günden beri kaliteyi uygun fiyata arayanların vazgeçilmez adresi olduğuna dikkat çeken Bülent Aytaç, "Personel bünyesi ile birlikte müşterilerimize en seçkin hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Safran Restaurant seçkin çeşitlerini bir menü ile harmanlayıp kendine özel spesiyalitelerini sizlerin beğenisine sunuyoruz." diye konuştu.

TİTİZLİKLE, ÖZENLE, LEZZETLE
Safran Restaurant’ın geniş mutfağı, kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet verdiklerini vurgulayan Aytaç, 22 personelle 24 saat hizmet verdiklerinin altını çizdi.
Bülent Aytaç şöyle devam etti: "Burası tanımlaması zor bir mekan çünkü, alışılmışın ve beklentilerin çok ötesinde bir yer. Kendinizi ait hissettiğinizi düşündüğünüz bir atmosfer. Lezzetin ve sıcaklığın bu kadar yoğun yaşandığı ve birbirine karıştığı böyle bir mekana dünyanın başka bir yerinde rastlamak çok zor. Gelin bir kez ziyaret edin ve buna kendiniz karar verin. Safran Restaurant titizlikle, özenle, lezzetle ve şimdilerde en çok ihtiyaç duyduğumuz samimiyet ve sıcaklıkla, Moskova'nın en bilinen markalarından biri haline geldi."

GÜNLÜK VE TAZE
Etlerin günlük ve taze olarak sunulduğunu söyleyen Aytaç, İnsan sağlığı, kalite ve hijyenin temel prensip edinerek üretim ve hizmet anlayışını her geçen gün daha da geliştirmekte olduğunu ifade etti. 
Safran Restaurant Genel Müdürü Bülent Aytaç: " Kalite standartlarımızı arttırmak adına siz değerli müşterilerimizden gelen talepleri büyük bir hassasiyetle değerlendiriyor, üretimimizi ve hizmetlerimizi bu şekilde yönlendiriyoruz."

safran

 

 

arf

Yukarı