Ana içeriğe atla

itt

CVK Park Bosphorus’tan gruplara özel keyifli iftarlar

10.05.2017 - 15:15

İstanbul ve Boğaz’ın en güzel manzarasına hakim terasları ve şık salon alternatifleri ile CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Ramazan ayında grupları keyifli iftar sofralarında ağırlamaya hazır. Otelin deneyimli Executive Chef’i Eyüp Çevik tarafından hazırlanan ve Ramazan ayı boyunca servis edilecek olan iftar menüleri hem göze hem de damaklara hitap ediyor. 

Misafirlerini her zaman leziz tatlarla buluşturan CVK Park Bopshorus Hotel İstanbul, İstanbul’un en gözde terasları olan “Bosphorus Terrace” ve “Hezarfen Terrace”ta keyifli iftar sofraları için konuklarını bekliyor. Şirket ve kurumların iftarları için özel hazırlanan menü seçenekleri geleneksel lezzetlerden oluşuyor. 
Üç farklı menü seçeneği ile konuklarını ağırlayan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul,  “Silver” menüde, beyaz peynir, Medine hurması, füme alabalık, pastırma, sucuk, petek bal gibi iftariyeliklerden sonra “Analıkızlı çorba”sı sunuluyor. Hemen ardından kekikli domates sosu, yoğurt ve biberli tereyağı ile lezzetlendirilen “Etli mantı” servis ediliyor. Menüde ana yemek olarak yer alan “Mantarla Doldurulmuş Tavuk Göğsü” ıspanaklı kabak mücveri, safran ve bal sosu ile lezzetlendiriliyor. Bu özel yemeklerin ardından ikram edilen “Yeşil Fıstık ve Cevizli Güllaç” tadıyla menüyü taçlandırıyor. 
“Gold” menü yine masanıza hoş bir tat katan iftariyeliklerden sonra “Süzme Mercimek Çorbası” ve “Ispanaklı ve Peynirli Baklava Böreği” sunuyor. Izgara domates ve biber ile lezzetlendirilen “Hünkar Beğendi Kebabı” menünün imza lezzeti olarak ön plana çıkarken hemen ardından ikram edilen “Cevizli Güllaç ve Ayva Tatlısı” eşsiz tadıyla menüye son noktayı koyuyor. 
Birbirinden zengin serpme lezzetlerin bulunduğu “Diamond” menüde başlangıç olarak “Tarhana Çorbası” ara sıcak olarak ise kişnişli domates soslu “Peynirli Su Böreği” sunuluyor. “Taze Dağ Kekikleri ile Marine Edilmiş Kuzu Tandırı” bademli iç pilavı, fırın domates ve özel sosu ile ağızlarda unutulmaz tatlar bırakıyor. Bu güzel yemeklerin ardından servis edilen “Baklava Tabağı” ise Antep fıstıklı dondurma ile sunuluyor ve yemeğinizi tatlı bir sonla bitirmenizi sağlıyor. 

mogul

 

Yukarı