26 Şubat 2024
Beşyol Mahallesi 1.İnönü Caddesi 18/8 Küçükçekmece İstanbul
Gastro

RAFINERA CLOUD KITCHEN 25 MARKAYA ULAŞTI

Bulut mutfak sektörünün öncü şirketi Rafinera Cloud Kitchen (RCK), 9 yeni markasıyla birlikte, aktif marka sayısını 25’e yükseltti. Yeni markalar arasında dönerden pizzaya, sokak lezzetlerinden salataya kadar pek çok farklı tat yer alıyor. Paket servis aracılığıyla tüketiciye hızlı ve sıcak ulaştırılan RCK ürünlerinde, maliyet avantajının yanı sıra kalite ve lezzet her zaman ön planda tutuluyor.

Müşterilerine online platformlar üzerinden ulaşan RCK sistemi, merkezi mutfak ve bu mutfağa bağlı çok sayıda uydu mutfaktan oluşuyor. Merkezde ön hazırlığı yapılan yemekler, uydu mutfaklarda son dokunuşları yapılarak tüketiciye ulaştırılıyor. Paylaşımlı bu mutfaklar aynı anda tüm RCK markalarına hizmet verebiliyor. Giderler bölündüğü için %30’lara varan tasarruf sağlanırken, paket servise özel hazırlanan lezzetler ve sunumlarla tüketici memnuniyeti ön planda tutuluyor. Marka sayısı 25 yükseldi RCK bünyesinde halen Nera Burger, Taco Baila, Kila Burger, Pıtı Mantı, Leyna Falafel, Mezepoly, Mochita Cakes, Köfte 33, Kanattown, Yanda Pilav, Gina Bowl, Fresh’n Zen Wrapetito, Tosyalı Pilavcı, Köfteci Basri ve Cennet Hanım Mantı Evi bulunuyordu. Yeni eklenen Meşhur Kavacık Dönercisi, Pizza Portas, Fırtına Büfe, Kronos Burger&Sandwiches, Mint Salad Shop, Cambaz Sokak Lezzetleri, Dide Pide, Tostica ve İnegölcü Latif Usta ile RCK’in aktif marka sayısı 25’e yükseldi. Müşteri memnuniyetini ve lezzeti odak noktasına alan RCK; dağıtımı kendi kuryeleriyle, enerjiyi motor çakmak gözünden alan ısıtıcılı çantalarıyla yapıyor. Teknolojiyi etkin kullanan şirket kendisine ait gazla yazılımı üzerinden rota optimizasyonu üzerine çalışmalar yürütüyor, lezzetlerini hızla tüketicilerle buluşturuyor. Öncelikli hedeflerinin yeni marka ve yeni mutfaklarla hızlı büyüme olduğunu belirten Rafinera Cloud Kitchen CEO’su Didem Altınbaşak Tulgan, “Her markanın ortaya çıkışı bizim için uzun ve detaylı bir süreç. Arka tarafta ciddi bir AR-GE ve planlama ekibimiz var. Bu süreçte müşteri her zaman odak noktamızda yer alıyor. Zaten sistemimiz sayesinde müşteri memnuniyetini etkileyecek parametreleri merkezi olarak kontrol edebiliyor, servis kalitemizi kusursuzlaştırabiliyoruz. Maliyet avantajının yanı sıra kalite ve lezzetten de hiçbir zaman ödün vermiyoruz.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir