13 Ocak 2025
Beşyol Mahallesi 1.İnönü Caddesi 18/8 Küçükçekmece İstanbul
Uncategorized

Bayou vıllas’ta lezzetin dört mevsimi yaşandı

Bayou Villas, zarif ve lüks atmosferiyle gastronomi dünyasının önde gelen isimlerini ağırladığı olağanüstü bir lezzet şölenine ev sahipliği yaptı. Bu benzersiz etkinlik, her gün farklı bir mutfak sanatıyla konuklarına eşsiz lezzet deneyimleri sundu. Nefise Karatay ve eşi Yusuf Day, Dilek Avşar ve eşi Yakup Avşar, Suzan Dicle Demirtaş, Ali Gürsoy, Gonca Ünsal, Alize Tansever ve eşi Barış Tansever katılımcılar arasındaydı.

Etkinliğin ilk gününde, Lara Barut Collection’ın Tirmis restoranında Antalya’nın yerel lezzetleri sunuldu. Restoranın çevre dostu yaklaşımla hazırlanan menüsü, yerel kaynaklardan temin edilen malzemelerle doğal döngüyü destekleyerek, lezzetin yanı sıra çevre duyarlılığı ile de misafirlerine benzersiz bir deneyim sundu.

Tayland mutfağının incileri

İkinci gün, uzun yıllar Tayland kraliyet ailesine özel hizmet eden ödüllü şef Khun Nuch, Tayland mutfağının seçkin tatlarını sundu. Etkinliğin ikinci gününün akşamında ise, Lara Barut Collection ve Bayou Villas’ın baş şefi Özkan Şen, Bayou Villas Weik Restoran’da fine dine menüsüyle misafirleri büyüledi. Menüde taze bezelye, dalyan mavi yengeci, kuzu uykuluk, topikli Çorum İskilip dolması, trüf mantarlı dana pöç, özel soslu dana sırt ve sazan hayvarı gibi lezzetler yer aldı.